Тренер Барселони Хаві пояснив фіаско “блаугранас” у матчі з Жироною

Хаві Ернандес

Головний тренер “Барселони” Хаві прокоментував поразку своєї команди у матчі з “Жироною” (2:4).

«Те, що зробила «Жирона» – велике досягнення. Вони були кращими і відірвалися від нас на сім очок, і це цілком заслужено. Гра була рівною, все вирішили деталі. Перемога «Барселони» також була б справедливою. Здається, ми пробили по воротах 31 раз. Помилки в обороні далися взнаки на нас.

У «Жирони» чудова команда, чудовий проект. Ми хотіли скоротити відрив, але такою є наша реальність. “Барселона” будується, хоч мене і критикували за це. Потрібно зробити крок назад, щоб потім зробити два кроки вперед. Сумніватися не потрібно – треба робити все те саме, що й раніше. Гра була непоганою, але ми отримали жахливий результат», – наводить Хаві AS.

Відзначимо, що “Барселона” вперше в історії програла “Жироні” в матчі чемпіонату Іспанії. Раніше між “Барселоною” і”Жироною” було зіграно шість матчів в чемпіонаті Іспанії, в яких чотири перемоги здобули “синьо-гранатові” і двічі була зафіксована нічия.

“Барселона” на даний момент займає третє місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії, записавши в свій актив 34 очки. “Жирона” займає перше місце, набравши 41 очко.

У наступному турі “Жирона” зустрінеться з “Алавесом”, а “Барселона” проведе матч з “Валенсією”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *