Наставник Жирони відреагував на тріумф команди Циганкова і Довбика у матчі з Барселоною

ФК Жирона

Головний тренер “Жирони” Мічел прокоментував перемогу своєї команди у матчі з “Барселоною” (4:2).

“Я дуже щасливий, тому що ми обіграли відмінну “Барсу”. Ми все правильно зробили. Вони почали дуже потужно, але ми відкрили рахунок в ході контратаки. Рахунок 1:0 заспокоїв нас. Суперник швидко зрівняв його. Ми добре володіли м’ячем, хоча забити могли в будь-який момент. Рівний матч, з моментами.

Лідерство, 100 матчів у першому дивізіоні. Я вперше переміг “Барсу”, і “Жирона” перемогла “Барсу”. Були моменти, коли моїх гравців підводили ноги, тому що темп гри був дуже високий. У них був жорстокий менталітет.

Це особлива перемога. Було дуже важко. Суперник нас здивував. Ця “Жирона” має душу і вірить, що може завдати поразки будь-якому супернику. Ми знали, що нас чекає великий тиск. Ми побачили чудову команду і ту, якою ми хочемо бути. Це була гра, в якій могло статися що завгодно.

Чемпіонство? Ми йдемо від матчу до матчу. Я думаю, ми вже гарантували собі математичні шанси зберегти прописку в Ла Лізі. Це була наша мета. Ми домінували у всіх іграх, крім матчу проти “Реала”. Зараз ми лідери, але це дуже важко. Ми повинні боротися, щоб бути в єврокубках в наступному сезоні”, — наводить слова Мічела Marca.

Відзначимо, що “Барселона” вперше в історії програла “Жироні” в матчі чемпіонату Іспанії. Раніше між “Барселоною” і”Жироною” було зіграно шість матчів в чемпіонаті Іспанії, в яких чотири перемоги здобули “синьо-гранатові” і двічі була зафіксована нічия.

“Барселона” на даний момент займає третє місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії, записавши в свій актив 34 очки. “Жирона” займає перше місце, набравши 41 очко.

У наступному турі “Жирона” зустрінеться з “Алавесом”, а “Барселона” проведе матч з “Валенсією”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *