Три червоні та пізній гол Майораля: огляд матчу Хетафе – Валенсія (Відео)

“Хетафе” виграв у “Валенсії” у матчі 16-го туру чемпіонату Іспанії – 1:0. Зустріч відбулася на стадіоні «Колізей» у Хетафе.

Хетафе — Валенсія 1:0

Гол: Майораль, 87

Хетафе: Сорія — Джене (Аленья, 70), Дуарте, Альварес — Іглесіас, Мілья (Арнаіс, 70), Максимович, Мартінс (Мітрович, 83) — Грінвуд, Майораль — Латаса (Мата, 74)

Валенсія: Мамардашвілі — Коррея (Канос, 90), Москера, Пауліста, Гасіоровскі (Яремчук, 90) — Фулькьє, Пепелу, Герра, Перес (Діакабі, 55) — Лопес (Васкес, 82), Дуро

Видалення: Дуарте — Пауліста, Герра

Повний матч дивіться на МЕГОГО.

У першому таймі голів забито не було. На початку другої половини гості залишилися у меншості, оскільки захисник «кажанів» Габріель Пауліста отримав другу жовту картку. На 87-й хвилині Борха Майорал вивів господарів уперед.

Відразу після голу гравець «Валенсії» зіткнувся з арбітром, що не сподобалося Хаві Геррі. Він щось сказав на адресу арбітра, за що отримав червону картку. На 3-й доданій хвилині захисник господарів Домінгос Дуарте опинився на газоні після поштовху суперника, але суддя не карав порушника, що не сподобалося гравцеві. За різкі висловлювання на адресу рефері він отримав червону картку.

«Хетафе» набрав 22 очки та піднявся на 8-е місце у турнірній таблиці. “Валенсія” йде на 10-му рядку – 19 очок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *