Вирвали перемогу на останніх секундах: огляд матчу Реал Сосьєдад – Барселона (Відео)

ФК Барселона

У суботу, 4 листопада, в рамках 12-го туру Ла Ліги Сосьєдад приймав удома Барселону.

Реал Сосьєдад – Барселона 0:1

Гол: Араухо, 90+4

Реал Сосьєдад: Реміро – Траоре (Елустондо, 63), Ле Норман, Субельдія, Муньйос – Мендес, Меріно, Субіменді, Барренечеа (Чо, 79) – Кубо, Ойарсабаль (Фернандес, 84).

Барселона: тер Штеген – Мартінес, Кунде, Араухо – Жоау Канселу (Рафінья, 69), Бальде, Гюндоган, Гаві, Лопес (Ферран Торрес, 57) – Жоау Фелікс (Ямаль, 69), Левандовскі (Педрі, 57).

Попередження: Мендес, 49, Субельдіа, 74, Субіменді, 85 – Фелікс, 49, Мартінес, 60, Гаві

У перші ж хвилини матчу господарі мали кілька чудових можливостей забити швидкий гол, але тер Штеген грав упевнено. До того ж німця сьогодні чекало багато роботи, якби не кіпер каталонців, рахунок би вже міг бути розгромним. А ось інша Барселона виглядала дуже погано в першому таймі.

І на другий тайм каталонці теж, немов би, не вийшли. Сосьєдад нехай місцями грубо, але продовжував тиснути гостей. Лише удача і тер Штеген не дозволяли господарям відкрити рахунок. Барселона ж при цьому лише іноді мляво відбивалася, але ніяк не могла знайти свою гру в атаці.

Мабуть, за підсумками зустрічі головним героєм матчу варто назвати Марка-Андре тер Штегена, який врятував каталонців від розгромної поразки. А другим героєм став Рональд Араухо, який на 90+4 хвилині все ж таки вирвав перемогу в Сосьєдада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *