Реал Мадрид розгромив Жирону з Довбиком та Циганковим у складі

Жирона - Реал Мадрид

Жирона на своєму полі зазнала поразки від мадридського Реала у матчі 8-го туру чемпіонату Іспанії – 0:3.

Каталонська команда спробувала забити швидкий гол, однак Янхель Еррера з вигідної позиції пробив вище воріт, а після удару українця Віктора Циганкова м’яч влучив у штангу.

У середині першого тайму Реал показав супернику як слід реалізовувати моменти. Протягом чотирьох хвилин Хоселу та Орельєн Тчуамені забезпечили гостям комфортну перевагу.

Остаточний рахунок зустрічі було встановлено на 71-й хвилині. Джуд Беллінгем забив свій шостий гол за Реал у чемпіонаті Іспанії.

У компенсований час Реал залишився у меншості – захисника Начо Фернандеса було видалено за грубий фол після перегляду VAR.

«Жирона» – «Реал» – 0:3

Голи: Хоселу, 17, Чуамені, 21, Беллінгем, 71

«Жирона»: Гассаніга – Гутьєррес, Блінд, Е. Гарсія, Лопес (Порту, 60), Коуту – А. Гарсія, Еррера (Соліс, 87) – Савіо (Торре, 79), Циганков (Валері, 46) – Довбик (Стуані, 59).

«Реал»: Аррісабалага – Камавінга, Начо, Рюдігер, Карвахаль – Чуамені – Кроос, Вальверде (Діас, 87) – Беллінгем (Себальйос, 73) – Вінісіус (Родріго, 68), Хоселу (Л. Васкес, 86).

Попередження: Е. Гарсія, 63, Стуані, 90+5 – Аррісабалага, 83, Рюдігер, 90+5

Вилучення: Начо, 90+4 (грубий фол)

Віктор Циганков та Артем Довбик не дограли зустріч. Півзахисника було замінено у перерві, а форвард залишив поле на 60-й хвилині. Воротар Реала Андрій Лунін весь поєдинок провів на лаві запасних.

Завдяки сьогоднішній перемозі Реал очолив турнірну таблицю Прімери. Бланкос випереджають на одне очко Барселону та на два – Жирону.

3 жовтня Реал на виїзді зіграє з Наполі у Лізі чемпіонів. Жирона зустрінеться з Кадісом 7 жовтня у рамках Прімери.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *