Барселона – Антверпен: Хаві Ернандес підбив підсумки матчу Ліги чемпіонів

Хаві Ернандес

У рамках першого туру групового етапу Ліги чемпіонів Барселона знищила Антверпен

Іспанський фахівець Хаві дав свій коментар по завершенню матчу.

За словами керманича каталонців, матч проти чемпіона Бельгії та минулий тур чемпіонату Іспанії проти Бетіса – найкращі матчі команди під його керівництвом.

“Я дуже задоволений і щасливий. Не тільки результатом 5-0, а й самою грою. Тим, як ми грали, взаєморозумінням. Цей матч і суботній – найкращі за рівнем, які ми провели за час моєї роботи тут.

Прийшли новачки, які підвищили загальний рівень. Ми стали кращими як команда загалом. Пишаюся командою, але нам потрібно продовжувати в тому ж дусі.

Канселу і Гюндоган раніше працювали з тренером, який ставить подібну гру. Приємно спостерігати за їхньою грою. Як і за Жоау Феліксом, який прекрасно розуміє свою роль і отримує від неї задоволення”.

Також Хаві наголосив на важливості того, що такий рівень гри має бути весь сезон.

“Важливо зберегти такий рівень гри, концентрації та голоду. Команда отримує задоволення від цього. Минулого року нам не вистачало більш якісної гри в позиційному нападі, і зараз ми це виправили.

Ван Боммел сказав мені, що у нас дуже хороша команда, і я відповів йому, що це дійсно так.

У нас дуже складна група. Ми хочемо вийти в 1/8 фіналу, і якщо зможемо посісти 1-е місце в групі, буде чудово”, – сказав Хаві.

Відзначимо, що в паралельному матчі квартету Шахтар поступився Порту з рахунком 1:3.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *