Несподіваний поворот в кар’єрі Серхіо Рамоса: легенда Реала повертається у свій колишній клуб

Серхіо Рамос

За повідомленням іспанських ЗМІ, Севілья встигла перед трансферним дедлайном оформити перехід Серхіо Рамоса, в останній момент перехопивши захисника у саудівського Аль-Іттіхаду.

Цього літа досвідченим захисником, який раніше залишив Парі Сен-Жермен і отримав статус вільного агента, цікавилися різні клуби. Найбільш предметний інтерес виявляли Галатасарай та Аль-Іттіхад, за який уже грає екс-одноклубник Рамоса Карім Бензема.

Повідомляється, що заради можливості знову грати за Севілью Серхіо готовий піти на суттєве зниження зарплати порівняно з тим, що він отримував у Реалі та ПСЖ, а також з тим, що йому пропонували в Саудівській Аравії. Для офіційного затвердження трансферу залишається залагодити деталі.

37-річний футболіст повертається до свого рідного клубу. Він у юному віці встиг зіграти за Нервіонців 50 матчів (3 голи), перш ніж у 2005 році перейшов до мадридського Реалу.

Севілья, яка завдяки перемозі в Лізі Європи кваліфікувалася в ЛЧ, жахливо розпочала новий сезон. Спершу команда Хосе Луїса Менділібара по пенальті поступилася Манчестер Сіті у Суперкубку УЄФА, а потім програла усі три матчі у чемпіонаті Іспанії. Їхній поєдинок 4-го туру проти Атлетіко перенесено через погоду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *