Жирона поступилася Вільярреалу в Ла Лізі: відомо, яку оцінку за матч отримав Віктор Циганков (Відео)

Віктор Циганков

У суботу, 20 травня, Жирона в рамках 35-го туру іспанської Ла Ліги приймала на своєму полі Вільярреал.

Господарі поля зазнали прикрої поразки з рахунком 1:2, дозволивши супернику вирвати перемогу вже у компенсований до матчу час.

Гості вийшли вперед на початку поєдинку зусиллями Єремі Піно, на що Жирона в середині першого тайму відповіла результативним ударом Давіда Лопеса. Три очки для Вільярреала в цьому матчі здобув Жерар Морено, відзначившись на останніх хвилинах зустрічі.

Жирона – Вільярреал 1:2

Голи: Давід Лопес, 24 – Піно, 9, Жерар Морено, 90+4

Жирона: Гассаніга – Арнау, Буено, Хуанпе, Гутьєррес (Хаві Ернандес, 78) – Давід Лопес (Еррера, 59) – Коуто (Рейньєр, 72), Циганков, Мартін, Рікельме – Кастельянос (Стуані, 59)

Вільярреал: Рейна – Фойт (Феменія, 68), Манді, Куенка, Педраса (Альберто Морено, 62) – Терратс (Ло Сельсо, 62), Капу – Чуквезе (Жерар Морено, 62), Баена, Піно (Трігейрос, 80) – Жексон

Попередження: Давід Лопес, 55, Еррера, 71 – Піно, 23.

Огляд матчу: 

Віктор Циганков вийшов на поле у стартовому складі Жирони та відіграв весь матч. На 70-й хвилині українському вінгеру вдалося вразити ворота суперника, але гол було скасовано через офсайд.

Статистичний портал WhoScored поставив йому оцінку 6.5 – це середній показник в команді.

На рахунку Циганкова 43 дотики, 25 з 35 виконаних передач (71%), один заблокований удар, одна невдала спроба дрибінгу, нуль ключових передач, 2 з 5 виграних єдиноборств, 2 відбори та 13 втрат.

Наразі Жирона, маючи у своєму активі 48 балів, посідає сьоме місце в турнірній таблиці Ла Ліги. Вільярреал із 60 пунктами йде на п’ятій позиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *