Нищівна перемога “біло-синіх” – в огляді центрального матчу 27-го туру УПЛ Олександрія – Динамо (Відео)

Олександрія – Динамо

У суботу, 20 травня, відбувався другий ігровий день матчів 27-го туру Української Прем’єр-ліги.

У центральному поєдинку туру зустрічалися команди, котрі посідають п’яте і четверте місце у турнірній таблиці: “Олександрія” протистояла “Динамо”. На двох колективи забили шість м’ячів. У першому таймі “біло-сині” відзначилися двічі – Андрієвський та Ванат забили по голу. До перерви Сігеєв відквитав один м’яч у ворота киян.

На 73-й хвилині Вівчаренко подвоїв перевагу гостей. Після цього матчу був зупинений майже на годину через повітряну тривогу в Олександрії. Згодом команди повернулися на поле і кияни довели рахунок до непристойного: автогол оформив Логінов, а також Волошин поставив крапку у цій зустрічі.

 “Олександрія” – “Динамо” 1:5

Голи: Сігєєв 41 – Андрієвський 17, Ванат 33, Вівчаренко 73, Логінов 80 (авт.), Волошин 89

Олександрія: Шевченко – Скорко, Логінов, Бабогло, Копина (Чубатий, 85) – Рибалка, Сігеєв, Ковалець (Матюшенко, 85) – Мустафаєв, Кулаков (Кобзар, 85), Кожушко (Шулянський, 46)

Динамо: Нещерет – Тимчик, Дячук, Сирота, Вівчаренко – Шепелєв (Рамадані, 81), Андрієвський – Перріс (Караваєв, 81), Буяльський, Кабаєв (Волошин, 81) – Ванат (Гармаш, 66)

Попередження: Кулаков – Кабаєв.

Огляд матчу: 

Динамо з 53 очками гарантувало собі четверте місце в турнірній таблиці УПЛ. Олександрія йде на п’ятій позиції, відстаючи від киян на 11 балів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *