Барселона зробила першу пропозицію Ліонелю Мессі: відомо деталі контракту

Ліонель Мессі

Барселона запропонувала річний контракт форварду ПСЖ Ліонелю Мессі.

Заробітна плата аргентинця становитиме 25 мільйонів євро на рік до вирахування податків. При цьому здійснення операції перебуватиме під контролем спеціальної комісії Ла Ліги.

Раніше повідомлялося, що каталонський клуб хоче підписати Мессі як вільний агент у липні. Синьо-гранатові розпочали роботу над офіційною пропозицією для аргентинця.

Мессі виступав за Барселону з 2003 до 2021 року. Раніше вже була інформація, що Мессі може повернутися до Барселони, проте каталонці чекають на вирішення ситуації з фінансовим фейр-плей у клубі.

Відомо, що Мессі влітку залишить ПСЖ на правах вільного агента. Угода аргентинця з парижанами закінчується 30 червня. У договорі передбачено опцію продовження ще на рік, проте ПСЖ не активує цей пункт.

Також повідомлялося, що аргентинець досяг усної угоди із саудівським Аль-Хілалем. Мессі підпише контракт за схемою “2+1”. Заробітна плата форварда становитиме 600 мільйонів євро на рік, включаючи бонусні виплати.

Барселона здобула 27-й чемпіонський титул, обігравши в останньому матчі Еспаньйол (4:2). У наступному турі Синьо-гранатові приймуть Реал Сосьєдад 20 травня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *