Іменитий європейський клуб націлився на трансфер Артема Довбика

Артем Довбик

Форвард СК Дніпро-1 та збірної України Артем Довбик увійшов до сфери інтересів Марселя.

Наголошується, що менеджмент Марселя вже провів попередні переговори зі стороною футболіста. Повідомляється, що сам Довбик зацікавлений у переїзді до Ліги 1.

Сума трансферу може становити від 11 до 15 мільйонів євро. Керівництво Олімпіка знає ситуацію з контрактом українця та роздумує над двома варіантами: трансфером влітку чи переході на правах вільного агента взимку 2024 року.

Раніше повідомлялося, що головний тренер Трабзонспору Ненад Б’єліца зацікавлений у форварді і клуб спробує оформити перехід улітку. Трабзонспор вже робив спроби домовитися про купівлю Довбика: тоді клуб запропонував за нападника 10 мільйонів євро та 20% з наступного перепродажу гравця.

Дніпро-1 збирається розглядати пропозиції близько 20 мільйонів євро за продаж форварда. Виконавчий директор Дніпра-1 Андрій Русол заявив, що український клуб запропонував гравцеві продовження угоди.

Довбик цього сезону провів 35 матчів за дніпрян у всіх турнірах. На рахунку форварда – 28 голів та 8 асистів. Контракт із Дніпром-1 у гравця завершується 31 грудня цього року.

Дніпро-1 йде на другому місці в УПЛ. Марсель, за який виступає співвітчизник Довбика Руслан Маліновський, займає третю позицію в турнірній таблиці Ліги 1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *