Курйозний автогол та драматична розв’язка: огляд матчу Барселона – Реал Мадрид (Відео)

У неділю, 19 березня, відбувся поєдинок 26-го туру іспанської Ла Ліги між “Барселоною” і мадридським “Реалом”.

Гра проходила на стадіоні “Камп Ноу” і завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів поля.

У самому дебюті зустрічі рахунок був відкритий – на 9-й хвилині “Реал” вивів вперед курйозний автогол центрального захисника каталонців Рональда Араухо, який головою відправив м’яч у ворота. У кінцівці першого тайму підопічним Хаві вдалося зрівняти рахунок – забитий гол собі в активі записав Серхі Роберто.

Розв’язка цього поєдинку вийшла дуже драматичною. На 81-й хвилині “вершкові” вдруге вийшли вперед – відзначився Марко Асенсіо. Але після перевірки повтору було прийнято рішення скасувати забитий м’яч через офсайд. А в компенсований час гол забила “Барселона” – на 90+2-й хвилині відзначився Франк Кессьє з передачі Алекса Бальде. Цей м’яч, в результаті, подарував “синьо-гранатовим” перемогу.

“Барселона” – “Реал” – 2:1

Голи: Серхі Роберто, 45, Кессьє, 90+2 – Араухо, 9, аг

Барселона“: тер Штеген, Кунде, Араухо, Крістенсен, Бальде, Бускетс, Ф. де Йонг, Серхі Роберто (Кессьє, 77), Рафінья (Ф. Торрес, 83), Левандовскі, Гаві (Фаті, 90+1)

Реал“: Куртуа, Карвахаль, Мілітао, Рюдігер, Начо (Менді, 62), Кроос (Родріго, 62), Модріч (Себальос, 77), Камавінга (Тчуамені, 77), Вальверде (Асенсіо, 77), Бензема, Вінісіус

Попередження: Рафінья, 33, Серхі Роберто, 65, Бальде, 90, Фаті, 90+5 – Начо, 18, Модріч, 70

Огляд матчу: 

Варто відзначити, що “Барселона” перемогла “Реал” вже втретє в цьому сезоні. Раніше каталонці обіграли мадридців у Суперкубку Іспанії (3:1), а також у першому матчі 1/2 фіналу Кубка країни (1:0). Матч першого кола чемпіонату Іспанії залишився за “вершковими”. Команда Анчелотті обіграла “синьо-гранатових” з рахунком 3:1.

Додамо, що перемога в цій зустрічі дозволила “Барселоні” збільшити відрив від “Реала” в турнірній таблиці Ла Ліги до 12 очок. За 12 турів до кінця чемпіонату в активі “блаугранас” 68 очок, у мадридців – 56.

У наступному турі “Барселона” зіграє з “Ельче” (1 квітня), а “Реал” зустрінеться з “Вальядолідом” (2 квітня).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *