Хаві висловився про можливу відставку з посади тренера Барселони

Головний тренер «Барселони» Хаві висловився про можливу відставку з клубу у разі незадовільних результатів у ході сезону.

«Чи я зрозумію, якщо керівництво вирішить мене звільнити? Звісно. Це футбол. Але люди на вулиці піднімають за мене кулаки на знак підтримки. Потрібно продовжувати працювати і при цьому дивитися правді у вічі, проте я дивлюся на майбутнє з оптимізмом. Завдяки зусиллям, які докладають клуб і наша команда, ми повинні боротися за трофеї.

І якщо ми їх не виграємо, як сказав президент [Жоан Лапорта], будуть наслідки, які розпочнуться з мене. Якщо ми не виграємо, прийде інший тренер. Але я маю намір зробити все можливе, щоб у нас все вийшло», – цитує Хаві видання Goal.

На даний момент “Барселона” посідає друге місце іспанської Ла Ліги, відстаючи від лідируючого “Реала” на три очки. У Лізі чемпіонів підопічні Хаві перебувають на третій сходинці групи С, набравши чотири очки, і ризикують не вийти в наступну стадію турніру, оскільки «Інтер» на другій позиції має на три очки більше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *