Роман Зозуля назвав клуб, якому дуже сильно хотів забити гол

Відомий український нападник Роман Зозуля зізнався, що дуже сильно хотів забити гол у ворота Райо Вальєкано.

“Я грав за Альбасете проти Райо Вальєкано і знав, як це важко. Не персонально мені, а саме команді. Пригадуєте, у нас була гра проти Райо, коли суддя скасував другий тайм через те, що ультрас кричали. За два дні до цього я сказав хлопцям, що не поїду грати: «Їдьте без мене, ви самі впораєтесь і переможете».

Ми тоді були у хорошій формі. Прийшов капітан і команда, поговорили зі мною, сказали, щоб я їхав і вони підтримають мене.

Після першого тайму хлопці заходять у роздягальню і кажуть: «Все, ми не вийдемо. Ми не можемо так грати. Як ти це терпиш?» Я кажу: «Хлопці, я ж казав, що буде важко. Але ще тільки 45 хвилин. Ми виграємо 1:0 – пішли догравати другий тайм. Вони ж на мене кричать, а не на вас». На другий тайм ми не вийшли.

Я б спокійно витримав і другий тайм, і ще один матч. Хай кричать. Мені, навпаки, дуже хотілось забити і щось на емоціях їм показати. Мабуть, був би ще більший скандал. Хлопці ще казали, щоб я нічого не показував. Ми приїхали догравати, коли вже розпочався коронавірус, і зіграли 1:1 – вони нам забили гол“, – сказав Роман Зозуля.

Наш ексклюзив: футболісти, які грали в Україні та за Фенербахче

В січні 2017 року Райо Вальєкано орендував футболіста у Бетіса, але оскільки ультрас клубу мають комуністичні погляди, вони захейтили гравця, звинувативши його в нацизмі та фашизмі, через що клуб анулював його трансфер. Проте ліга зареєструвала перехід, а більше, ніж двічі за сезон (літом 2016 він поповнив Бетіс) цього робити не можна, тому Роман на півроку лишився без ігрової практики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *