Баварія розпочала переговори з новим тренером: відомо імʼя

ФК Баварія

Баварія розпочала переговори з головним тренером Баєра Хабі Алонсо. Мюнхенський клуб сподівається переманити наставника себе найближчим літом.

Раніше чемпіон Німеччини вже оголосив про розлучення з нинішнім коучем Томасом Тухелем після закінчення сезону. 42-річний Алонсо вважається пріоритетною метою для Баварії на цю посаду, але їй доведеться витримати серйозну конкуренцію з Ліверпулем, який влітку залишить Юрген Клопп. Англійський клуб ще місяць тому вступив у переговорний процес зі своїм колишнім футболістом (за Баварію Хабі також виступав).

Передбачається, що за перехід Алонсо Баварії доведеться заплатити від 15 до 25 мільйонів євро. Фіксована клаусула в 15 млн, згідно з контрактом іспанця з Баєром, буде доступна лише з літа 2025 року.

Існує, однак, і ймовірність того, що Алонсо відхилить усі пропозиції та ще на сезон залишиться у Леверкузені.

Колишній видатний півзахисник розпочав самостійну тренерську кар’єру в Баєрі у жовтні 2022 року. Цього сезону Фармацевти під керівництвом Алонсо поки що не зазнали жодної поразки і лідирують у Бундеслізі.

Баварія зараз посідає друге місце у Бундеслізі, відстаючи від Баєра на десять очок за 10 турів до фінішу. Також мюнхенці продовжують виступати у ЛЧ: у першому матчі 1/8 фіналу Баварія на виїзді поступилася Лаціо (0:1). Поєдинок у відповідь відбудеться сьогодні, початок – о 22:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *