Томас Тухель очолить Барселону? В Баварії виступили з офіційною заявою

Томас Тухель

Мюнхенська «Баварія» в особі генерального директора клубу Ян-Крістіана Дрезена, а також спортивного директора команди Крістофа Фройнда випустила заяву з приводу чуток про можливе призначення головного тренера мюнхенців Томаса Тухеля до «Барселони» на заміну Хаві, який раніше оголосив після закінчення сезону.

«Нашого головного тренера Томаса Тухеля в неділю під час візиту до фан-клубу запитали вболівальники про його тренерську кар’єру та попередній досвід роботи за кордоном у «Парі Сен-Жермен» та «Челсі», і він, звичайно ж, дав інформацію про це в розмові. Він також відповів на спільні питання вболівальників про Іспанію як футбольну країну. Він ніколи не говорив про Хаві Ернандес і його наступника, як це було помилково заявлено згодом. Ми більше не прийматимемо таких необ’єктивних заяв на адресу нашого тренера, які завжди виходять з одного кута», — йдеться в офіційній заяві мюнхенського клубу.

Нагадаємо, раніше головний тренер «Баварії» Томас Тухель заявив, що робота з одним із грандів іспанського футболу його знову надихнула б. Тухель очолює «Баварію» із березня минулого року. Тоді німецький фахівець несподівано змінив на цій посаді співвітчизника Юліана Нагельсмана. Тухель виграв із мюнхенцями Бундеслігу сезону-2022/2023.

На даний момент після 19-ти зіграних матчів німецької Бундесліги мюнхенська «Баварія» розташовується на другому місці з 47 очками. Лідером чемпіонату є “Байєр”, в активі якого 49 очок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *