Харрі Кейн пояснив, чому вирішив перейти в Баварію

Харрі Кейн

Нападник національної збірної Англії Харрі Кейн прокоментував перехід у «Баварію».

«Я провів усе своє життя в Англії, граючи в АПЛ. Я повинен адаптуватися до нової ліги та нових команд. У лізі є кілька чудових команд. Усі очікують, що «Баварія» стане чемпіоном, але суперники стають кращими, що ми побачили у грі проти «Лейпцига».

Рішення про перехід було важким. Я провів у «Тоттенгемі» 19 років, цей клуб є частиною мого серця. Я відчував, що зараз правильний час піти. Я хочу вигравати титули. Коли «Баварія» зв’язалася зі мною, я знав, що хочу перейти.

Я ніколи не хотів закінчити свою кар’єру і шкодувати, що не спробував себе в іншимх лігах. Томас Тухель зіграв велику роль у моєму переході. Ми прийняли найкраще рішення для мене і моєї родини.

До цього ще далеко (до фіналу Ліги чемпіонів – прим.). Чудово, що він пройде на «Вемблі». Звичайно, я перейшов в клуб, щоб виграти Лігу чемпіонів. Перспектива виграти цей турнір в Лондоні, звичайно, приємна, але це надзвичайно довгий шлях», – сказав Кейн.

30-річний Кейн став гравцем “Баварії” офіційно 12 серпня. Контракт нападаючого з новою командою розрахований до червня 2027 року. За «Баварію» Кейн гратиме під дев’ятим номером.

За інформацією ЗМІ, сума трансферу становила €100 млн.

Кейн залишив “Тоттенгем” у статусі найкращого бомбардира, і, можливо, найкращого гравця в його історії. У 435 матчах за “шпор” Харрі Кейн забив 280 голів (з них 213 в АПЛ). Також на рахунку англійського бомбардира 64 асисти. Починаючи з 2014/2015 Кейн у кожному сезоні забивав не менше 24 голів.

Минулого сезону Кейн зіграв 49 матчів у всіх турнірах, відзначившись у них 32 забитими м’ячами та п’ятьма результативними передачами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *