“Маю великі сумніви”: Легендарний футболіст розкритикував Баварію через потенційний трансфер Кейна

ФК Баварія

Колишній гравець збірної Німеччини Дітмар Хаманн заявив, що не став би купувати Харрі Кейна за 100 млн євро.

«Я був би обережний, тому що Кейн не має фізичної сили Левандовського. Сумніваюся, що Харрі у 32, 33 або навіть 34 роки забиватиме такі голи, які зараз забиває Роберт.

На місці «Баварії» я був би дуже обережним. У клубі наперед знали, що Леві – жорсткий гравець. Коли Хенесс сказав, що той поступиться 80-90 млн, я подумав: «Удачі, пане Хенесс!».

З урахуванням трансферної вартості та зарплати набіжить понад 200 млн євро. І це за гравця, щодо якого я маю великі сумніви, чи буде він забивати голи через 2-3 роки.

Він не має такої швидкості, як у Левандовського. Харрі завжди опускається та грає як десятка. Звичайно, Кейн може забити 25 голів у Бундеслізі, але ж Тель забиває свої 20. Я б не став оформлювати трансфер за таку ціну!

Не став платити 100 млн євро за гравця, який має контракт на один рік і якому вже 30 років. Хоча на місці «Тоттенхема» я взяв би ці 100 млн.

З Англії я чую, мовляв, Леві вважає, що Кейн не продовжить контракт. Але це не означає, що Харрі не продовжить угоди у листопаді-грудні. Леві також вважає, що коли Кейну 2024-го виповниться 31 рік, ніхто не платитиме йому 20-25 млн євро на рік.

Однак не можна залишати гравця у підвішеному стані. На це подивляться й інші футболісти. “Баварія” зайшла надто далеко, назад дороги немає. На мою думку, у такому разі треба підписувати Кейна зараз», – сказав екс-футболіст мюнхенського клубу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *