Почесний президент Баварії зробив заяву щодо трансферу Харрі Кейна

ФК Баварія

Почесний президент Баварії Улі Хенесс упевнений, що клуб зможе оформити перехід Харрі Кейна в літнє трансферне вікно.

Харрі ясно сигналізував у всіх бесідах, що ухвалив рішення про трансфер. Якщо нічого не зміниться, він перейде в Баварію, Тоттенгему доведеться поступитися. Нам подобається те, що Кейн та його оточення – агенти, родичі – чітко дотримувалися своїх слів.

Президент Тоттенгема Деніел Леві розумний. Він не називає ціну і тягне час. Ми маємо його переконати розкрити бажану суму. Він суперпрофесіонал, і мені це подобається. Це люди, які далеко не вчора почали займатися своїм бізнесом“.

Раніше повідомлялося, що Баварія запропонувала Тоттенгему 80 мільйонів євро плюс бонуси за нападника. Сам Кейн хоче продовжити кар’єру у німецькому клубі.

В минулому сезоні Харрі провів 49 матчів за Тоттенгем у всіх турнірах, забивши 32 голи і віддавши п’ять результативних передач. Форвард став найкращим бомбардиром в історії Шпор, обійшовши легендарного Джиммі Гривза.

Тоттенгем завершив сезон на восьмому місці в АПЛ. Баварія стала чемпіоном Бундесліги, випередивши у боротьбі за титул Борусію Д за додатковими показниками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *