“Це неприпустимо”: агент розкрив всі подробиці звільнення Юліана Нагельсманна з Баварії

Юліан Нагельсманн

Баварія не оголосила Юліану Нагельсманну цивілізовано про своє рішення. Всі були приголомшені.

Радник і агент Нагельсманна Фолькер Штрут в подкасті “Phrasenmäher” від Bild розповів подробиці звільнення тренера з Баварії.

“Я собі вечеряю в ресторані в Кельні, а тут телефонує журналіст і каже: “Все так швидко сталося з Юліаном!” Я питаю: “Ти про що взагалі?” А він продовжує: “Як, ти досі не знаєш? Юліана звільнили. Тухель – новий тренер”.

Приходило все більше і більше повідомлень, тому ми вирішили запитати самого Юліана. Він також абсолютно нічого не підозрював. Коли ми йому розповіли, він крикнув: “Ви що, гоните?”

Ще через годину-дві, коли в медіа вже неслися новини, Саша (інший агент Нагельсманна) вирішив написати Саліхаміджічу. “Нам потрібно щось знати?” – написав агент. Хасан зателефонував і сказав прибути завтра в офіс наступного дня. Ми зрозуміли, що це все не просто чутки.

Звичайно, кожен роботодавець може звільнити працівника, якщо щось не влаштовує. Але як це зробила Баварія… я такого ще не бачив. Журналіст повідомив, що мій клієнт звільнений. Це неприпустимо”, – сказав Штрут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *