Хоче грати за іншу топ-команду: легенда Баварії планує покинути мюнхенський клуб влітку

За словами журналіста Крістіана Фалька, досвідчений гравець збірної Німеччини Томас Мюллер серйозно розглядає можливість відходу з клубу. Він хотів би грати за іншу топ-команду Європи.

Останнім часом становище 33-річного футболіста у баварській столиці непросте. З того часу, як Томас Тухель прийшов у клуб, Мюллер почав багато важливих матчів Баварії на лаві запасних.

За словами авторитетного німецького журналіста, футболіст серйозно розглядає можливість відходу з клубу в літнє трансферне вікно. Роль запасного йому точно не підходить.

Досвідчений гравець не думає про завершення кар’єри та хоче грати на найвищому рівні як мінімум до Євро-2024. Він хотів би представляти кольори клубу, що бореться за найвищу мету. Він навіть не виключає інших команд у Бундеслізі.

Якщо поточна ситуація гравця не зміниться, він має намір проявити ініціативу після закінчення сезону та попросити дозволу на зміну оточення. Мюллер вважає, що його недооцінюють не лише Тухель, а й керівництво Баварії.

За словами Фалька, досвідчений гравець утомився доводити іншому тренеру, наскільки він може бути цінним для команди. Однак поки що він не веде переговорів з іншими командами.

Мюллер має дві пропозиції зі США, ним також цікавляться клуби з Саудівської Аравії. Сам гравець не хоче їхати з Європи. Він розраховує грати у провідному клубі Старого континенту — футболіст хотів би залишитися в Баварії, але якщо Тухель не розраховує на нього, він має намір піти в іншу команду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *