Роберт Левандовскі пояснив, чому захотів покинути Баварію

Роберт Левандовскі висловився про рішення піти з «Баварії». Форвард прокоментував інформацію про те, що вирішив залишити команду через чутки про можливе підписання Ерлінга Холанда з «Борусії». Цього літа Левандовскі перейшов до «Барселони», а Холанд – до «Манчестер Сіті».

«Ні, це не має жодного відношення до Ерлінга. Я така людина, якій справді важливіше, навіть якщо мене щось не влаштовує.

Я не хочу говорити про те, що саме сталося. Але якщо питання в тому, чи було рішення про перехід прийнято через нього [Холанда], то ні, я не бачив проблеми в тому, що він приєднався б до «Баварії».

Але деякі люди не кажуть мені правду, кажуть щось інше. Для мене завжди було важливо бути чесним, і, можливо, для деяких людей це було проблемою. Я бачив і відчував, що можливо, зараз найкращий час для того, щоб піти з «Баварії» і приєднатися до «Барселони».

У мене були дуже хороші стосунки з моїми партнерами по команді, з персоналом, з тренером, і мені не вистачатиме всього цього, тому що я провів там чудовий час. І ми були не лише друзями по грі, а й чимось більшим. Але зрештою цей розділ закінчився, і я відкриваю новий розділ у своєму житті і новий розділ у своїй кар’єрі.

Тому я відчуваю, що знаходжусь у потрібному положенні, у потрібному місці. Тому все, що сталося за останні кілька тижнів до того, як я залишив «Баварію», було пов’язане, зокрема, з політикою. Клуб намагався знайти аргументи для продажу мене до іншого клубу, бо раніше це було важко пояснити вболівальникам.

І мені довелося змиритися з цим, незважаючи на те, що це була маячня, про мене було сказано багато марення. Але я знаю, що фанати навіть у цей період все ще дуже підтримують мене», – сказав Левандовські.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *