Себастьєн Аллер поділився думками від переходу в Боруссію Д

Івуарійський нападник дортмундської «Боруссії» Себастьєн Аллер поділився емоціями від переходу до німецького клубу.

«У клубу чудовий стадіон, але найкращий стадіон — ніщо без уболівальників. Мені не терпиться відчути підтримку понад 80 тисяч глядачів як частини сім’ї «Борусії». Сподіваюся, найближчими роками ми разом досягнемо великих успіхів, а потім зможемо відсвяткувати це все разом», — наводить слова Аллера прес-служба клубу.

28-річний Себастьєн Аллер раніше виступав у Бундеслізі у складі франкфуртського «Айнтрахту» – з 2017 по 2019 рік. У чемпіонаті Німеччини він провів 60 матчів, відзначився 24 голами та 13 результативними передачами. Після «Айнтрахту» івуарієць грав за англійський «Вест Хем» та нідерландський «Аякс».

В Бундеслізі він вже грав. З 2017 по 2019 рік в складі Айнтрахта забив 24 голи у 60 матчах. Потім перейшов у Вест Хем, забивши 10 голів у 48 матчах АПЛ. У складі Аякса за 1,5 роки відзначився 47 разів у 66 матчах у всіх турнірах.

Також грав за Осер і Утрехт. На його рахунку 4 голи у 15 зустрічах за збірну Кот-Д’Івуара. Пройшов всі юнацькі збірні Франції, але потім почав виступати за етнічну збірну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *