Російський голкіпер Байєра: Я допомагав українським біженцям в Німеччині

Російський голкіпер Байєра Андрій Луньов, видно, хоче залишитись в Європі. Він розповів, що не стикався з русофобією та допомагав українським біженцям, а не напряму.

“Якщо судити по собі та своїй сім’ї, то ми ніякої русофобії на собі не відчували. Від слова “зовсім”. При цьому я їжджу Німеччиною машиною з російськими номерами, так що не помітити моє походження не могли.

А після всіх подій там була велика притока машин з українськими номерами. Багато стало на майданчиках українських діточок із мамами. І жодних проблем.

Ми з дружиною намагалися допомагати приїжджим. У нас у самих є дитина, і було важко дивитися, коли побачила, як живуть діти українських біженців, які приїхали до Німеччини. Не міг повз це пройти.

Передавали для дітей іграшки, памперси, одяг. Не безпосередньо, а через людину з організації, яка займається допомогою та розвозить речі, які потребують. Загалом допомагали, як могли, – сказав Андрій Луньов.

РФ в ніч з 23 на 24 лютого атакувала Україну. Обстріли міст проходять кожного дня. Страждають міста/селища/села, які знаходяться за сотні кілометрів від лінії фронту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *