Штутгарт та Янг Бойз планують підписати гравця Шахтаря

Лівий захисник донецького Шахтаря Маркіньос Сіпріано, який останній сезон відіграв у оренді в складі швейцарського Сьона, зацікавив віце-чемпіона цієї країни Янг Бойз, а також представника Бундесліги Штутграт.

Про це пише портал Goal.com. У Сьона було право викупу, але воно діяло до 15 червня, команда так і не скористалась цим правом. Сьон міг його викупити за 1,5 мільйони євро, виплачуючи їх порціями два роки, але вони прросили “гірників” розтягнути оплату на 4 роки. Український гранд відповів відмовою.

Сьон тепер планує поновити переговори, але Янг Бойз та Штутгарт тепер складуть їм серйозну конкуренцію. 23-річний гравець був важливим у складі команди. В місцевому елітному дивізіоні він відіграв 32 поєдинки з 36 можливих. Віддав 2 результативні передачі. Сьон заняв сьоме місце за підсумками сезону 2021/2022.

Маркіньос Сіпріано прийшов до Шахтаря літом 2018 року. Його купили з молодіжної команди Сан-Паулу за 1 мільйон євро. Тоді його ціна на порталі Transfermarkt була 50 тисяч євро, зараз його оцінюють у 1 мільйон євро.

Фланговий бек не має бажання повертатись до України. Його контракт з Шахтарем діє до літа наступного року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *