Перервали серію з 19 матчів без поразок: Марсель з Малиновським обіграв Реймс в Лізі 1 (Відео)

Руслан Малиновський

У неділю, 19 березня, у матчі 28-го туру французької Ліги 1 зійшлися Реймс та Марсель із Русланом Маліновським у стартовому складі.

Усі голи команди забили ще у першому таймі. Найцікавіше почалося на 13-й хвилині, коли Фоларін Балогун забив свій 17-й гол у рамках чемпіонату Франції.

Але потім настав час Алексіса Санчеса. Спочатку 34-річний чилієць відновив паритет, шикарно виконавши штрафний удар – м’яч, відскочивши від штанги, влетів у сітку воріт.

Дещо пізніше сталося рідкісне явище – асист воротаря. Пау Лопес зі своєї половини поля вибив м’яч уперед. Той пройшов крізь ряди захисників прямо на Санчеса, який у дотик переправив його у ворота.

Після перерви команда Ігора Тудора віддала м’яч супернику, віддавши перевагу грі на контратаках. Це позначилося на видовищності всього другого тайму, де Реймс мав тотальну перевагу, але небезпечних моментів практично не створив.

Реймс – Марсель 1:2

Голи: Балогун, 13 – Санчес, 16, 29.

Реймс: Діуф – Фокет (Бусі, 87), Пертті (Агбаду, 75), Абдельхамід, Де Смет – Матусіва (Каюсте, 75), Лопі (Маоліда, 87), Іто, Мунетсі, Фліпс (ван Берген, 75) – Балогун.

Марсель: Лопес – Мбемба, Жиго, Ронж’є – Клаусс (Каборе, 64), Верету, Гендузі, Тавареш – Ундер (Байї, 90), Санчес, Маліновський (Унахі, 64).

Попередження: Де Смет, Агбаду – Гендузі, Маліновський, Ронж’є.

Огляд матчу:

У підсумку Марсель не лише завоював перемогу, а й перервав 19-матчеву безпрограшну серію Реймса – востаннє команда програвала 18 вересня 2022 року у поєдинку з Монако (0:3).

До того ж Марсель піднявся на другий рядок таблиці, скоротивши відставання від лідируючого ПСЖ до 7 очок. Реймс продовжує займати 9 місце, маючи в активі 43 очки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *