Марсель українця Малиновського розбив Нант у 21-му турі чемпіонату Франції (Відео)

Руслан Малиновський

У середу, 1 лютого, завершилися п’ять матчів 21 туру французької Ліги 1. В одному з них представник групи лідерів «Марсель» грав у гостях з «Нантом».

У першій половині глядачі голів не побачили. На початку другого тайму господарі відзначилися зі знаком мінус – на 57-й хвилині захисник “Нанта” Жуан Віктор зрізав м’яч у свої ворота. На останніх секундах матчу, на 90+3-й хвилині, “Марсель” забив ще раз – дебютний гол на свій рахунок записав новачок команди Аззедін Унаї. Фінальний свисток повідомив про перемогу гостей з рахунком 2:0.

Нант – Марсель 0:2

Голи: Жоау Віктор, 57 (аг), Унахі, 90+3

Нант: Лафон – Сантонз, Жіротто, Жоау Віктор, Траоре (Аджам, 78) – Сіссоко (Мутусамі, 78), Чирівелья (Мохамед, 66) – Блас, Молле (Гісан, 65), Саймон (Делор, 78) – Ганаго

Марсель: Лопес – Мбемба (Клосс, 57), Жиго, Балерді – Тавареш, Ронж‘є, Верету, Колашинац – Ундер (Паєт, 74), Маліновський (Гендузі, 57) — Алексіс Санчес (Унахі, 74)

Попередження: Траоре 13, Молле 27, Сантонз 45+2, Саймон 67 – Маліновський 17, Балерді 79, Лопес 87

Огляд матчу: 

Український півзахисник Руслан Малиновський вийшов на поле в стартовому складі та на 17-й хвилині заробив жовту картку за грубу гру в атаці. Замінено українця було на 57-й хвилині на Маттео Гендузі

Ця перемога дозволила підопічним Ігора Тудора набрати 46 очок і піднятися на другий рядок турнірної таблиці, випередивши «Ланс», який зіграє свою зустріч з «Ніццею» пізніше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *