Український півзахисник Руслан Малиновський оцінив свою дебютну гру у складі топ-клубу Франції

Руслан Малиновський

У середу, 11 січня, в рамках 18 туру чемпіонату Франції з футболу “Марсель” грав проти “Труа”.

У цьому поєдинку у складі “провансальців” дебютував український півзахисник Руслан Малиновський, який напередодні перейшов до команди з “Аталанти”.

29-річний хавбек збірної України вийшов на заміну на 67-й хвилині зустрічі і практично відразу заробив попередження за грубе порушення правил.

Після гри Руслан Малиновський прокоментував свій перший матч за нову команду. За словами українця, дебют приніс йому змішані емоції.

Я щасливий, що зіграв свої перші хвилини і пережив свій успіх з “Марселем”. Думаю, що це тільки початок. Мені ще треба працювати, але я розчарований цією жовтою карткою, тому що там не було фолу. Я намагався допомогти команді. Ми вигравали 2:0 і повинні були зберегти результат.

Я намагався захищатися і допомогти своїм партнерам. У кожному матчі я повинен проявляти себе якнайкраще, дивитися, що я зробив неправильно, працювати на команду. Я відчуваю себе добре. В Італії ми важко працювали на зборах. Фізичний стан не буде проблемою для мене“, – сказав Малиновський.

“Марсель” здобув перемогу в грі проти “Труа” з рахунком 2:0. Голами у складі “провансальців” відзначилися Шансель Мбемба і Жордан Верету.

Огляд матчу “Труа” – “Марсель”:

Після 18-ти зіграних турів “Марсель” йде на третій позиції в турнірній таблиці Ліги 1. В активі команди Руслана Малиновського 39 набраних очок.

У наступному турі чемпіонату Франції “Марсель” зіграє проти “Лор’яна”. Гра запланована на 14 січня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *