ПСЖ – Нант: слова Крістофа Галтьє після матчу

Крістоф Галтьє

Коментарі наставника ПСЖ Крістофа Галтьє після перемоги над Нантом (4:0) в матчі за Суперкубок Франції.

Про матч: «Ми мали дуже серйозний матч. Чекали на непростий матч, але гравці підійшли до нього з великим бажанням і рішучістю. Ми створили чудові моменти на початку гри.

У Нанта було моменти з добрим сейвом від Доннарумми, але потім ми були досить послідовними у наших виходах з м’ячем, в атаці і особливо в захисті. Я бачив, як гравці докладають багато зусиль, і це дуже важливо для мене.

Частина трофею дістається Маурісіо, бо саме він привів їх до титулу. Це велика перемога, і було приємно повернути трофей до Парижа.

Про Мбаппе: «Кіліан – гравець світового класу, і я повторюю це ще раз. Він дуже важливий у цьому новому проекті «Парі Сен-Жермен». Враховуючи його статистику за минулий сезон та його якості, очевидно, що це стане важливою перевагою нашого атакуючого сектору».

Про те, що змінилося в житті Галтьє: «Я повинен бути дуже зосередженим, тому що найменше слово, яке я говорю, розлітається по всьому світу. Але тут немає проблем, є дуже прямий та відвертий обмін думками з гравцями. Ми багато говоримо про світові зірки, але насамперед це гравці, які люблять грати, хочуть вигравати трофеї. Ми повинні підтримувати їх у цьому, не жертвуючи тим, якою має бути команда. Але, звичайно, із цими гравцями світового класу все можна зробити набагато простіше».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *