Президент ПСЖ оцінив шанси парижан виграти Лігу чемпіонів

ПСЖ

Власник і президент Парі Сен-Жермен Нассер Аль-Хелаїфі прокоментував шанси команди на завоювання Ліги Чемпіонів в цьому сезоні.

За словами катарця, французький гранд знаходиться на стадії побудови нового колективу, тож, не варто очікувати, що їм вдасться отримати бажане.

Ліга Чемпіонів – це довга історія.

На початку сезону ми сказали, що хочемо створити команду майбутнього, команду, яка зможе грати разом протягом наступних шести-восьми років. У нас наймолодша команда у чвертьфіналі Ліги чемпіонів, наймолодша команда серед топ-10 європейських клубів. Ми пишаємося цим. Чудово, що ми дотримуємося цієї стратегії, з молодими гравцями і молодими французькими гравцями також.

Звичайно! Гравці хочуть перемагати в кожному матчі, але ми також повинні бути реалістами. Ми будуємо команду. Більшість гравців нові. В останньому матчі за нас грали лише двоє чи троє гравців, які грали за нас минулого року. Ми будуємо нову команду, тому це нелегко. Гравці не готові лише тому, що ми зібрали їх разом.

Я також пишаюся тренером Луїсом Енріке, який робить фантастичну роботу, фантастичну роботу з побудови команди. Йдеться не лише про наші результати, а й про наш стиль гри, стратегію, бачення. Я також дуже пишаюся спортивним директором Луїшем Кампосом, який робить неймовірну роботу; всі гравці також. Ми дуже щасливі“, – резюмував Аль-Хелаїфі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *