Маріно Пушич зізнався, що сказав судді у перерві матчу Шахтар – Марсель

Маріно Пушич

Наставник «Шахтаря» Маріно Пушич в інтерв’ю клубному каналу оцінив перший матч плей-оф Ліги Європи проти «Марселя», який завершився внічию 2:2.

«Я хлопцям сказав, що залишилися подвійні почуття. Я пишаюся командою, чудовий виступ. Добре показати таку гру після двох місяців без серйозних матчів. Я вважаю, що ми домінували і під час гри з м’ячем, і без м’яча. Але можуть бути проблеми в обороні, якщо граєш з суперником, який має індивідуально сильних гравців. І ми двічі мали такі проблеми».

«Визнаю – у нас були проблеми в обороні, але ми заслужили забити другий гол. Але мені здавалося, що ми могли створювати більше моментів, ці моменти могли бути якіснішими, щоб забити ще. Але якщо скласти усі фактори, то це гарне досягнення для нас. Рішення арбітра на старті матчу? Це було не дивне рішення. Це було дуже погане рішення, тому що рефері позбавив нас чистого гола. Це неймовірно. Я йому у перерві казав, що це катастрофічне рішення. Очевидно, це був не його день».

«Але ми показали характер та стійкість. Я зазвичай суддів не обговорюю, але таких рішень на цьому рівні не повинно бути. У другому матчі слід контролювати гру. Впевнений, свої моменти у нас будуть, адже ми показали, що можемо протистояти цьому супернику», — сказав Пушич.

Гра у відповідь відбудеться 22 лютого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *