Ерік тен Хаг висловився про ганебні результати Манчестер Юнайтед в Лізі чемпіонів

Манчестер Юнайтед

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» Ерік тен Хаг поділився враженнями від матчу з «Галатасараєм» (3:3).

«Ми вигравали, а потім втратили очки. Ми мали набрати три очки, це ясно. Те саме було в інших іграх: вдома проти «Галатасараю», на виїзді в Копенгагені, хоча ми грали дуже добре. Я хочу зробити великий комплімент команді, але водночас мушу критикувати команду і нас: як тренерський штаб, так і себе як менеджера. Ми недостатньо добре захищаємось. Ми ведемо 3:1 і не можемо дозволити собі помилки, які робимо, тому що в цьому вся різниця. У Лізі чемпіонів тебе за це карають, тож тобі доведеться вивчити цей урок.

Ми виправимо це, але я дуже задоволений, ви бачите стиль команди. Активна, динамічна, смілива, ось що я вже сказав, я дуже задоволений грою. Ми створили багато шансів. Крім того, зрештою, ми могли виграти цю гру з моментами Мактомінея та Пельістрі. Це були великі шанси і справа була не в удачі, а в тому, щоб грати у хороший футбол.

Я відповідаю за результат, це завжди. Але я також знаю, що ми беремо участь у проекті. Ми рухаємося вперед, ми робимо покращення, так що це дуже обнадіює. Є правильний напрямок, тому я знаю, куди нам потрібно йти і які кроки нам потрібно зробити, і я впевнений, що ми досягнемо успіху в довгостроковій перспективі. Якщо ми хочемо залишитись у Лізі чемпіонів, ми маємо виграти наступну гру», – цитує Еріка тен Хага офіційний сайт «Манчестер Юнайтед».

Через втрату очок у цій грі “Манчестер Юнайтед” ризикує не потрапити в плей-офф Ліги чемпіонів. В активі “червоних дияволів” 4 набраних очки, вони займають останнє місце в групі А. “Галатасарай” з 5 балами йде другим. У “Копенгагена”, який йде третім – 4 бали. Лідирує в групі “Баварія” з 12 очками.

Відзначимо, що “Баварія” і “Копенгаген” свій матч 5-го туру ще не зіграли.

У заключному турі групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА “Манчестер Юнайтед” зіграє проти “Баварії”, а “Галатасарай” зустрінеться з “Копенгагеном”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *