Головний тренер Порту погрожує Шахтарю перед вирішальним матчем в Лізі чемпіонів

Сержіу Консейсау

Головний тренер португальського Порту Сержіу Консейсау поділився своєю думкою про матч з донецьким Шахтарем у заключному турі групового етапу Ліги чемпіонів.

Керманич португальської команди навіть після поразки від Барселони впевнений у своїх гравцях. А також вважає, що Порту під силу перемогти будь-кого на континенті.

Це був матч, у якому моя команда продемонструвала характер, і ми показали, що можемо перемогти будь-яку команду в Європі.

Ми ростемо. У другому таймі Барселона мала перевагу. Ми намагалися пристосуватися, ризикували, але не були надійними у захисті. В обох матчах проти каталонців ми мали моменти, коли перевершували суперника. Програвати прикро.

Все вирішиться в останньому турі. У нас є амбіції потрапити до 1/8 фіналу (Ліги чемпіонів – прим.)“, – наводить слова наставника Порту видання Marca.

Нагадаємо, що у заключному турі групи Н саме Шахтар в очному протистоянні з Порту розіграють останню путівку в плей-офф Ліги чемпіонів. Зараз в обох команд по 9 очок. Поєдинок між “гірниками” і “драконами” відбудеться 13 грудня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *