Команда Гвардіоли показала характер: огляд матчу Манчестер Сіті – Лейпциг (Відео)

Відігравши дефіцит у два голи, “Манчестер Сіті” здобув перемогу 3:2 проти “РБ Лейпциг” та гарантував собі перше місце у Групі G Ліги Чемпіонів.

Манчестер Сіті – РБ Лейпциг 3:2

Голи: Голанд, 55, Фоден, 70, Альварес, 87 — Опенда, 13, 33

Манчестер Сіті: Ортега — Вокер (Альварес, 54), Аканджі, Діаш (Аке, 46), Гвардіол (Гомес, 90+3) — Фоден, Льюїс, Родрі, Сілва, Гріліш (Доку, 54) — Голанд
РБ Лейпциг: Бласвіх — Клостерманн, Сімакан, Люкеба, Раум — Зайвальд, Айдара (Карвалью, 74), Шлагер (Кампль, 87) — Сімонс (Поульсен, 75), Опенда (Шешко, 60), Форсберг (Баумгартнер, 60)
Повний матч дивіться на МЕГОГО.

Захищати ворота “городян” у цьому матчі було довірено Штефану Ортезі, який з’явився замість Едерсона. Йошко Гвардіол, Ріко Льюїс, Джек Гриліш вийшли замість Натана Аке, Жеремі Доку та Хуліана Альвареса.

Господарі “Етіхад” досить сонно виглядали на початку матчу, ніби знову грали опівдні. Гості швидко опанували і вже на 13-й хвилині відкрили рахунок. Лої Опенда випередив Мануеля Аканджі при боротьбі за м’яч після довгого закидання, втік у прорив і вразив нижній кут Ортегових воріт — 0:1.

“Сіті” підбадьорився після пропущеного голу і обрушив шквал атак на суперника, проте той не ламався під цим тиском.

Більше того, на 33-й хвилині “РБ Лейпциг” надала можливість втекти у прорив. Опенда вислизнув на фланзі від Рубена Діаша, увірвався до штрафного майданчика лівим краєм, обіграв Гвардіола і пробив у ближній кут воріт — 0:2.

Залишок першого тайму “Сіті” стукав у зачинені двері, а в перерві Хосеп Гвардіола зробив першу заміну, випустивши Аке замість Діаша. Незабаром у гру також вступили Доку та Альварес.

І вже на 54-й хвилині “міщани” відіграли один гол. Фоден чудовим пасом центром відправив вперед Ерлінга Холанда, який холоднокровно реалізував свій момент – 1:2.

Після голу Холанда господарі надихнулися, і гра пішла на зустрічних курсах. У результаті “РБ Лейпциг” не пощастило. На 70-й хвилині Фоден отримав м’яч на кордоні штрафного майданчика, зробив ривок у глибину майданчика і, не помічаючи захисників, пробив — 2:2.

Наприкінці матчу “Сіті”, звичайно, виглядав краще, незважаючи на скасований через офсайд гол Фабіу Карвалью за “РБ Лейпциг”.

У результаті “міщани” дотиснули свого суперника. На 87-й хвилині Альварес розстріляв ворота з центру штрафного майданчика після передачі Фодена з рикошетом – 3:2.

“Сіті” повністю провалив перший тайм, виявившись неготовим до гострої контратакної гри “РБ Лейпциг”. Однак після перерви “міщани” виправилися та оформили “камбек”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *