Тренер Зорі пояснив, чому команда не змогла набрати очки у матчі з Маккабі

Тренер «Зорі» Юрій Коваль прокоментував поразку від «Маккабі» Тель-Авів (2:3) у 4-му турі Ліги конференцій.

«Кожен грає так, як дозволяє суперник. «Маккабі» – досвідчена, кваліфікована  команда. Не дарма вона лідер у власному чемпіонаті. В них були проблеми перед першою грою, але зараз вони вже набрали темп. Плюс повернулися збірники. Кваліфікація гравців досить висока.

Ми спробували, враховуючи нашу гру в обороні, стримати суперника. Сталося так, що це не вдалося нам зробити. Пропустили гол наприкінці першого тайму. Не увійшли в гри напочатку другої половини. Потім пропустили необовʼязковий другий мʼяч…

Але треба подякувати й хлопцям. Ті гравці, котрі вийшли на заміну та ті, хто був на полі – зуміли перелаштуватися, показати характер «Зорі» та боротися до кінця. Цей матч можна занести нам до активу за самовіддачу. Є претензії до майстерності, до гри по позиціях, по якихось ще моментах, але претензій до бажання та характеру немає.

Виграти ми не зуміли б, а ось зіграти внічию могли. Треба далі працювати. Є психологічний тиск, ігри в єврокубках – зовсім інше напруження. Однак шанси є і ми будемо боротися до кінця», – сказав Коваль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *