Нестримні Троссард і Сака подарували “канонірам” перемогу: огляд гри Арсенал – Севілья (Відео)

Арсенал” здобув комфортну перемогу 2:0 над “Севільєю” та зберіг лідерство у Групі B Ліги Чемпіонів.

“Арсенал” (Англія) – “Севілья” (Іспанія) – 2:0 (1:0)

Голи: Троссард 29, Сака 64

“Арсенал”: Райя, Уайт, Саліба, Габріель, Томіясу (Зінченко 45), Райс, Жоржіньо (Ельнені 90), Хаверц, Сака (Ківер 85), Мартінеллі (Нелсон 81), Троссард (Вієра 81).

“Севілья”: Дмитрович, Хуанлу, Баде, Гудель, Салас (Окампос 76), Жордан (Сумаре 65, Діас 73), Фернандо, Ламела, Соу (Ракітіч 65), Педроса (Ньянзу 76), Ен-Несірі.

Повний матч дивіться на МЕГОГО.

Щодо поразки 1:0 від “Ньюкасла” минулої суботи у стартовому складі “канонірів” відбулася лише одна зміна. Це Леандро Троссард з’явився замість Едді Нкетії.

“Арсенал” потужно розпочав матч, змусивши “Севілью” оборонятися всією командою. Гості зовсім не думали про атаки, але зі стримуванням суперника більш-менш справлялися.

Господарі завдали кілька неточних ударів і вперше влучили у ворота на 29-й хвилині. Букайо Сака відкрився на правому краю штрафного майданчика, після чого в дотик прострілив у центр майданчика під удар Троссарду – 1:0.

Відкривши рахунок, “каноніри” продовжили контролювати гру і нічого не дозволяли “Севільї”, яка попереду виглядала безпорадно.

У другому таймі “Арсенал” продовжив шукати щастя в атаках та на 64-й хвилині зробив різницю в рахунку комфортною. Сака увірвався до штрафного майданчика праворуч, вислизнув від захисника і направив м’яч у дальній кут воріт — 2:0.

У залишку матчу гості не чинили опір, на свій єдиний удар награвши вже в компенсований час, але Маріано Діас лише розім’яв Давида Райю.

“Арсенал” здобув вкрай впевнену перемогу та опинився на порозі виходу до плей-офф. “Севілья” виглядала безпорадно попереду весь матч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *