Пізній гол Пепе – в огляді гри Порту – Антверпен (Відео)

У матчі четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів у рамках квартету Н Порту на своєму полі обіграв бельгійський Антверпен із рахунком 2:0.

Рахунок у матчі було відкрито на 32 хвилині, коли Еванілсон реалізував пенальті. Потім на першій компенсованій хвилині до другого тайму Пепе подвоїв перевагу в рахунку, забивши головою.

Також зазначимо, що з 50 хвилини гості грали у меншості після вилучення Юргена Еккеленкампа, який отримав пряму червону картку за грубу гру.

Таким чином, Порту набрав дев’ять очок і ділить перше місце з Барселоною, поступаючись лише за особистими зустрічами. Шахтар має шість очок після сенсаційної перемоги над “блаугранас”, а у Антверпена нуль балів.

Порту – Антверпен 2:0

Голи: Еванілсон, 32 (з пенальті), Пепе, 90+1.

Порту: Кошта, Санусі (Санчес, 83), Карму, Пепе, Маріу, Еуштакіу, Варела, Франку (Лоудер, 82), Акіно, Таремі (Консейсау, 69), Барбоза (Наварро, 83).

Антверпен: Ламменс, Вейндал (Корбані, 69), Кулібалі, ван ден Босх, де Лат (Батай, 46), Вермерен, Юсуф, Еккеленкамп, Баліквіша (Муя, 69), Керк (Еджуке, 76), Іленіхена (Янссен, 75).

Повний матч дивіться на МЕГОГО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *