Дмитро Різник поділився очікуваннями від гри проти Барселони

Воротар донецького «Шахтаря» Дмитро Різник поділився очікуваннями від сьогоднішнього матчу 4-го туру ЛЧ проти іспанської «Барселони».

– Ти відносно нещодавно дебютував у складі «Шахтаря» у Лізі чемпіонів. Правду кажуть, що це – особливий турнір? Відчуваєш це?

– Так, звісно. Це неймовірні емоції, які важко передати. Якщо ти не побуваєш на стадіоні і не відчуєш цього, це не передаси словами. Це дуже великий турнір, де грають найкращі команди світу. Це дуже-дуже круті емоції.

– Два тижні тому ви грали на виїзді проти «Барселони» і мали можливість навіть вирвати нічию. Але поєдинок, на жаль, завершився поразкою. Які враження залишив у тебе матч? Суперник діяв так, як ви й очікували?

– Це футбол. Нам не вдалося зачепитися за бодай нічию, але гра була тяжка. «Барселона» – не дуже простий суперник. Грали так, як сказав нам тренер: не боятися і грати у красивий футбол з гарною командою.

– У першому матчі проти «Шахтаря» не грав Левандовськи. Зараз він готовий до гри. Чи є у тебе якийсь мандраж, що доведеться відбивати удари одного з найкращих нападників сучасності?

– Та ну, як сказати, мандраж. Мандражу немає. Це звичайний гравець. Якщо наші захисники не будуть давати йому бити, то він і не битиме. Це залежить від ритму гри, як буде відбуватися, який буде хід подій. Тому це футбол і це вирішиться на футбольному полі.

– Не можна не звертати увагу на роботу тер Штегена. Його стабільність багато разів виручала «Барселону» в кризові періоди. Чи входить цей воротар до списку тих, на кого ти орієнтуєшся, чи все ж маєш інших кумирів?

– Це, звісно, воротар світового класу. У нього є чого повчитися. Його стиль гри. Дуже подобається гра ногами, тому це дуже крутий голкіпер.

– То ти вважаєш його своїм кумиром?

– Одним із. Я у нього трохи повчився і взяв трошки манеру гри.

Джерело: UA-Football

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *