Шахтар – Барселона: Олександр Зубков поділився очікуваннями від матчу

Олександр Зубков

Півзахисник донецького «Шахтаря» Олександр Зубков перед матчем з «Барселоною» у 4-му турі группової стадії Ліги чемпіонів відповів на питання журналістів на традиційній пресконференції.

– Олександре, команда отримала нового тренера перед першим матчем із «Барселоною». Наскільки шанси на перемогу в «Шахтаря» зараз є більшими порівняно з грою в Іспанії?

– Ми розуміємо, з ким гратимемо, але не збираємося просто так віддавати три пункти. Тому, сподіваюся, завтра покажемо зуби.

– Новий тренер нещодавно прийшов і вже встиг провести три матчі: з «Барселоною», чвертьфінал Кубка та з «Динамо». Як ви, гравці, допомагаєте Маріно адаптуватися?

– Звісно, усе відбулося дуже швидко, і ми вже знайомилися в процесі. Було два матчі, декілька тренувань, тому поки що звикаємо до нових вимог, хочемо більше грати з м’ячем, зростаємо разом.

– З огляду на дискваліфікацію Юхима Коноплі як підлаштовуєшся до взаємодії з Георгієм Гочолеішвілі?

– У них однакові функції, тому немає проблем, якщо чесно.

– У таких великих матчах, як з «Барселоною», хочеться більше дотримуватися фірмового ігрового стилю «Шахтаря» чи, усе ж, тяжіє результат?

– Гадаю, другий тайм в Іспанії показав, що ми можемо конкурувати навіть з «Барселоною». Тож сподіваюся, що завтра будемо від перших хвилин так діяти.

– Завтра друга гра на «Фолькспаркштадіоні» в Гамбурзі. Як атмосфера на цій арені?

– Чудова атмосфера! Сподіваюся, завтра наші вболівальники прийдуть на стадіон і разом з німецькими фанатами підтримуватимуть нас.

Гра «Шахтар» – «Барселона» відбудеться 7 листопада, початок – о 19:45 за київським часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *