Молодий талант Барселони висловився щодо перемоги над Шахтарем

Барселона - Шахтар

20-річний футболіст каталонської «Барселони» Фермін Лопес прокоментував перемогу команди у матчі 3-го туру Ліги чемпіонів у групі H проти донецького «Шахтаря»:

«Якщо люди, які дивилися, подумали, що це був захоплюючий матч, то просто спробуйте уявити, що я відчуваю: забивши один гол і зробивши свій внесок в інший, щоб допомогти моїй команді виграти мій повноцінний дебют у цих змаганнях!

Незадовго до того, як ми забили ці два голи, тренер покликав мене і попросив опуститись трохи глибше, щоб зв’язатися з товаришами по команді та звільнити місце між їхніми лініями. Він хлопець, який знає про це більше, ніж будь-хто інший! Я зробив це і подивіться, що сталося!

Це плюс, що я виграв цю нагороду Найкращому гравцю матчу, але я не зміг би виграти її без своїх товаришів за командою. Ми не змогли б виграти матч, не граючи як команда. Вони допомагають мені та дають поради. Це найголовніше.

Це був важкий матч. Але то була ключова перемога, яка допомогла нам у кваліфікації. Можливо, наприкінці ми трохи постраждали – але ж ми перемогли!

Я впевнений, що просить мене зробити Хаві; Я щасливий як атакуючий півзахисник. Я просто намагаюся робити свою роботу так, як вимагають. Я присвятив своє життя роботі заради таких моментів, і я хотів би сказати «дякую» всім, хто допомагав і давав поради мені на цьому шляху», – сказав Лопес.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *