Екс-гравець збірної України: “До перерви Антверпен не помічав Шахтар”

Відомий у минулому український футболіст Олег Шелаєв поділився враженнями від перемоги Шахтаря над Антверпеном у Лізі чемпіонів.

“Як кажуть, до перерви Антверпен не помітив Шахтаря. Знову були дитячі помилки в обороні, не відчувалося чіткого плану на гру, кожен намагався тягнути ковдру в свій бік. Переконаний, що навіть найвідданіші фани донеччан не вірили, що ще можна врятуватися.

Передусім, Шахтар почав значно вище оборонятися, не дозволяючи господарям подовгу контролювати м’яч і додавши у відборі змушував помилятися. Це щастя, що вчора за рахунку 0:2 суперником Шахтаря була команда з Бельгії, де поважають відкритий футбол. Якби опонентом були ті ж німці, то у донеччан не було б ніяких шансів. Молоді ж «містяни» запанікували і доклали зусиль, аби створити собі проблеми. Адже, принаймні, два голи були забиті після їхніх елементарних помилок.

Чи задоволений я грою Шахтаря? Я завжди намагаюся бути реалістом. Враження, дійсно, залишилося двояке від гри донеччан. Так, був непоганий другий тайм в їх виконанні, але якби не везіння, то гості навряд чи уникли б поразки. Ба більше, згадуючи, як розгорталися події в матчі, то навіть нічийний підсумок вважався б успіхом. Але це вже нехай «Антверпен» виясняє чому провалив другий тайм, чому примудрився не реалізувати пенальті в компенсований час.

Шахтарю ж треба щось робити з цим катанням на гойдалках. З такими перепадами на пристойні результати складно розраховувати“, – сказав Олег Шелаєв у коментарі для Sport.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *