Головний тренер Наполі прокоментував поразку від Реала у Лізі чемпіонів

ФК Наполі

Головний тренер “Наполі” Руді Гарсія поділився враженнями від минулого матчу групового етапу Ліги чемпіонів, у якому неаполітанський клуб програв мадридському “Реалу” з рахунком 2:3.

«Думаю, що нічия — це справедливіший результат у цьому матчі, але футбол такий. Ми грали на одному рівні з дуже сильною командою, і не проблема пропустити гол так, як це зробили ми, оскільки помилки це частина гри. Після того як рахунок у матчі став 1:1, ми надто відкрилися, хоча у скрутний момент потрібно було зібратися і не тиснути так високо. З іншого боку, мені сподобалася реакція команди у другому таймі – ми також могли перемогти.

Перед кутовим, з якого забили переможний гол, був фол з боку гравця «Реала». Анчелотті говоритиме про пенальті, а ми про цей епізод», – наводить слова Гарсії AS.

Після двох турів мадридський “Реал” з 6 очками займає перше місце в групі C. Далі йдуть “Наполі” і “Брага” – по три очки. “Уніон” Берлін займає останнє місце – 0 очок.

У наступному турі групового раунду Ліги чемпіонів мадридський “Реал” зіграє проти “Браги”, а “Уніон” Берлін зустрінеться з “Наполі”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *