Автогол Мерета – в огляді гри Наполі – Реал (Відео)

Наполі - Реал

Реал в рамках поєдинку другого тура групового етапу Ліги чемпіонів грав на виїзді проти Наполі та здобув непросту перемогу.

Наполі — Реал 2:3

Голи: Естігор, 19, Зелінські, 54 (пен.) — Вінісіус, 27, Беллінгем, 34, Мерет, 78 (авт.)

Наполі: Мерет — Ді Лоренцо, Естігор, Натан, Олівера — Замбо-Ангісса, Лоботка, Зелінські (Распадорі, 75) — Політано (Ельмас, 69), Осімген, Кварацхелія.

Реал: Аррісабалага — Карвахаль, Начо, Рюдігер, Камавінга (Менді, 65) — Чуамені — Вальверде, Кроос (Модрич, 65) — Беллінгем — Родріго (Хоселу, 75), Вінісіус (Себальйос, 83).

Повний матч дивіться на МЕГОГО.

Команда Карло Анчелотті пропустила першою після точного удару Естігора, проте змогла перевернути хід зустрічі ще в першому таймі.

Спершу точним пострілом відзначився Вінісіус Жуніор, який нещодавно повернувся після травми, а потім черговий гол на свій рахунок записав Джуд Беллінгем.

На початку другого тайму неаполітанці встановили паритет завдяки голу Зелінського. Реал не знітився та продовжив тиснути на супротивника.

На 78 хвилині подачу кутового з правого флангу від Модрича захисники вибили на Вальверде, який просто шаленим ударом влучив у поперечину, а рикошет від голови Мерета відправив м’яч у сітку! Більше команди голами не відзначались.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *