Фатальні помилки Онана – в огляді матчу Манчестер Юнайтед – Галатасарай (Відео)

Манчестер Юнайтед - Галатасарай

Манчестер Юнайтед в рамках другого туру групового етапу Ліги чемпіонів приймав на своєму полі Галатасарай та зазнав поразки.

Манчестер Юнайтед – Галатасарай 2:3

Голи: Гойлунд, 17, 67 — Заха, 23, Актюроглу, 71, Ікарді, 81

Манчестер Юнайтед: Онана — Далот, Варан, Лінделеф, Амрабат (Марсьяль, 89) — Каземіро, Маунт (Антоні, 85) — Ганнібал (Еріксен, 46), Фернандеш, Рашфорд (Гарначо, 69) — Гойлунд

Галатасарай: Муслера — Боє, Санчес, Бардакчі, Анхеліньйо (Ндомбеле, 84) — Торрейра (Олівейра, 61), Айхан (Нельссон, 84) — Заха (Мертенс, 72), Актюркоглу, Тете (Їлмаз, 61) — Ікарді

Вилучення: Каземіро, 77. На 78 хвилині Ікарді не реалізував пенальті.

Повний матч дивіться на МЕГОГО.

Команда Еріка Тен Гага відкрила рахунок на початку гри завдяки точному удару Гойлунда, проте дуже швидко пропустила — голом відзначився Заха.

В другому таймі команди грали на рівних, проте голом знов відзначився Расмус, обікравши супротивника в центрі поля та не залишивши шансів Муслері.

Проте Актюроглу отримав м’яч в штрафному та переграв Онана. Після цього груба помилка Онана призвела до того, що Каземіро сфолив у себе в штрафному і отримав вилучення, а “леви” отримали право на пенальті, але Ікарді пробив мимо.

Але через декілька хвилин аргентинський нападник отримав пас від Санчеса з глибини та не залишив шансів голкіперу манкуніанців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *