Йожеф Сабо назвав слабкі місця донецького Шахтаря

Йожеф Сабо

Екс-головний тренер «Динамо» та збірної України Йожеф Сабо зізнався, що зовсім не вірить в успіх «Шахтаря» в першому матчі Ліги чемпіонів проти «Порту».

Після того, як «Шахтар» продав Анатолія Трубіна до «Бенфіки», це питання номер один для клубу – ким його замінити? Особисто я не бачу в Україні настільки ж сильного голкіпера, яким був у донеччан Трубін.

Знаєте, чи не єдина ланка в «Шахтарі», яка більш-менш добре виконує свою функцію, – півзахист. Тарас Степаненко, Георгій Судаков, Дмитро Криськів ‒ до цих хлопців питань практично немає.

Не можу сказати, що Шахтарю нічого не світить. Такого я не казав, але я не бачу, повторюсь, за рахунок чого команда Патріка ван Леувена може виграти.

Дуже багато «Шахтарю» доведеться грати в захисті, а воротар в них, хто б не вийшов ‒ Різник чи Рудько, не дуже надійний, захист дірявий, півзахист, ми про це вже говорили…

Звісно, дива бувають, за це ми і любимо футбол. Хіба за рахунок дива і зможуть «гірники» виграти. Звісно, я бажаю удачі Шахтарю, не подумайте протилежного, але в їх успіх не вірю. Навіть не знаю, за рахунок чого команда може розраховувати на позитивний результат. Хіба, як це зараз кажуть, автобус у захист поставлять. Та й така тактика, не певен, що може допомогти «гірникам». Думаю, Порту переможе з рахунком 2:0″, – сказав Сабо “Українському Футболу”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *