Шахтар – Порту: букмекери оцінили шанси “гірників” здобути перемогу у 1-му турі Ліги чемпіонів

ФК Шахтар

У вівторок, 19 вересня, чемпіон України донецький Шахтар проведе свій перший матч у єврокубковому сезоні-2023/24.

Суперником української команди у номінально домашньому поєдинку стартового туру групового раунду Ліги чемпіонів стане Порту.

Португальська команда вважається фаворитом майбутнього протистояння, але і “гірники” намагатимуться успішно розпочати нинішню єврокубкову кампанію та здобути першу у своїй історії перемогу над “драконами”.

Матч буде зіграний на арені Фолькспаркштадіон у німецькому Гамбурзі. Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 22:00 за київським часом.

Коефіцієнт та ставки на матч Ліги чемпіонів Шахтар – Порту

Аналітики та експерти вважають португальську команду фаворитами протистояння, а українському клубу відводиться роль аутсайдера. Водночас навіть імовірність нічийного результату поєдинку оцінюється вище.

На перемогу “драконів” можна поставити з коефіцієнтом 1,87. Нічия – 4,10. Виграш “Шахтаря” – 4,45.

Судячи з коефіцієнтів, букмекери вірять, що голами відзначаться обидві команди – на такий результат приймаються ставки з коефіцієнтом 1,68. Також аналітики очікують на високу результативність у матчі. На тотал більше 2,5 можна поставити з коефіцієнтом 1,78.

Нагадаємо, що у групі H Ліги чемпіонів, окрім Шахтаря та Порту, також виступатимуть каталонська Барселона та бельгійський Антверпен.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *