Наставник Славії відмітив трьох гравців Зорі, які сподобалися йому найбільше

Зоря - Славія

Головний тренер чеської «Славії» Індржих Трпішовскі підсумував матч-відповідь плей-оф Ліги Європи проти української «Зорі».

Ми раді, що пройшли далі. З іншого боку, мене турбує перебіг матчу і те, як ми пройшли далі. Я шкодую про те, як ми провели перший тайм, до якої ситуації потрапили. Ми мали дуже багато втрат, через що виникали неприємні ситуації. Звичайно, я також маю відзначити суперника, який грав дуже добре і ставив нас у складні ситуації, особливо Герреро, Антюх та Алефіренко.

У деяких моментах вони були дуже небезпечні для нас. На щастя, у другому таймі ми взяли себе в руки, багато в чому завдяки гравцям, які нам дуже допомогли. Ми створювали постійний тиск, у результаті з’явилися деякі можливості. Але потім, після гарного прострілу Лукаша, Матей забив дуже важливий для нас гол, який вивів нас із цього нещастя.

– Обидва голи були дуже простими та, мабуть, їх можна було уникнути. Як ви оцінюєте виступ Ондржея Коларжа? Чи виправдав він себе двома важливими сейвами у другому таймі?

– Звичайно, ми всі знаємо, що не можемо пропускати такі голи, і точно не на такому рівні. Ондра сам це чудово знає. Я не назвав би сейви викупленням, тому що ми просто не можемо пропускати такі голи. Слава богу, що він зробив

ці два сейви – 2:0, а потім 2:1. Я радий за нього, йому довелося нелегко, я теж пропускав у молодості та знаю, як важко воротареві після такої помилки. Польовий гравець може щось із цим зробити, зробити щось для команди. Воротареві з цим доводиться дуже важко, він знає, що припустився помилки, і просто чекає, коли виникне інша ситуація. Я можу уявити, як він боровся і як йому, мабуть, було важко. Але ми нічого не приховуватимемо, ми просто не можемо пропускати такі голи, слава Богу, що двічі нас врятував.

– Повертаючись до матчу з Зорей, вони вас здивували своєю грою чи справа була скоріш у тому, як ви підійшли до матчу?

– Після двох матчів я маю сказати, що я сильніше став поважати Луганськ. Вони мають індивідуальність в атаці, вони навіть не здивували нас зміною схеми, ми знали, що їхній новий тренер любить схему 4-5-1. Вони підійшли до матчу з ясною головою, перебували в положенні, коли їм не було чого втрачати. До того ж нас потопив гол, пропущений після дальнього удару.

Не пропустили б – все було б зовсім інакше. Суперник нас не здивував, ми самі здивувалися грою в атаці, де, напевно, встановили рекорд із втрат. З іншого боку, у нас молода команда, добре, що ми здобули такий досвід, він обов’язково допоможе нам рухатися далі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *