Дива не сталося: Динамо знову мінімально поступилося Бешикташу (Відео)

Бешикташ - Динамо

Сьогодні, 31 серпня, київське Динамо у Стамбулі грало проти місцево Бешикташа. Ціллю киян була лише перемога, адже в першій грі сильніше були саме представники Туреччини (3:2).

Бешикташ – Динамо – 1:0

Гол: Абубакар (52)

Бешикташ: Гюнок, Булут, Коллі, Уйсал, Розьє, Хаджиахметович, Фернандеш, Учан, Мулека (Ребич, 75), Рашица (Зайнутдінов, 76), Абубакар.

Динамо: Бущан, Дубінчак, Сирота, Попов, Тимчик, Сидорчук, Шапаренко (Андрієвський, 76), Н.Волошин (Діалло, 76), Буяльський, Караваєв, Ванат.

Перші 15 хвилин пройшли спокійно за легкої переваги “орлів”. Перший дійсно небезпечний момент виник на 19-й хвилині, коли лише стійка врятувала “біло-синіх” після удару Мулека.

Через чотири хвилини могли забивати і гості – удар Ваната пройшовся над поперечкою. Надалі до свистка надзвичайних епізодів не було.

Старт другого тайму був повністю за Бешикташем. Спочатку Абубакар спровокував Попова на фол, за який Денис отримав жовту. Ще через хвилину Бущан врятував після дальнього удару від Учана, а на 52-й хвилині той таки Абубакар пройшов трьох гравців киян і пробив точно в ціль.

Шансів відігратися у гравців Луческу майже не було. Перший удар в отвір воріт відбувся на 83-ї хвилині – Андрієвський вдало пробив зі штрафного. Господарі не прискорювали події, але пробивати Бущана міг  Мулека та Зайнутдінов.

Отже, Динамо програло Бешикташу знову і вилетіли з Ліги конференцій. Гранд УПЛ залишається без єврокубкової осені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *