Дніпро-1 – Спартак Трнава: який канал покаже матч-відповідь кваліфікації Ліги конференцій

Дніпро-1 - Спартак Трнава

У четвер, 31 серпня, “Дніпро-1” зіграє матч-відповідь 4-го раунду кваліфікації Ліги конференцій проти “Спартака” з Трнави.

Через повномасштабне вторгнення РФ в Україну, номінально домашній матч українська команда зіграє у словацькому місті Кошице.

Обслужить цю зустрічі угорський рефері Балаж Берке. Допомагати йому будуть його співвітчизники Балаж Бузаш і Балаж Серт.

Перша зустріч “Дніпра-1” і трнавського “Спартака” завершився внічию з рахунком 1:1. Підопічні Валерія Городова грали в меншості практично всю гру, але змогли зрівняти рахунок і уникнути поразки. Голом у складі української команди відзначився Олександр Піхальонок.

Дніпро-1 – Спартак Трнава: де дивитись матч

Зустріч “Дніпра-1” та трнавського “Спартака” у прямому ефірі на території України покаже YouTube-канал FootballHub. Коментуватиме матч – Олександр Новак.

Початок поєдинку – о 21:00 за київським часом.

Нагадаємо, “Дніпро-1” потрапив до раунду плей-офф кваліфікації Ліги конференцій, вилетівши від “Славії” в 3-му раунді кваліфікації Ліги Європи.

“Спартак” Трнава на шляху до раунду плей-офф кваліфікації Ліги конференцій переміг латвійський клуб “Ауда” (1:1, 4:1) і польський “Лех” (1:2, 3:1).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *