Бешикташ – Динамо: який канал покаже матч-відповідь кваліфікації Ліги конференцій

Бешикташ - Динамо

У четвер, 31 серпня, київське “Динамо” зіграє матч-відповідь кваліфікації Ліги конференцій УЄФА проти турецького “Бешикташа”.

Зустріч команд відбудеться на стадіоні “Водафон Парк” у Стамбулі (Туреччина).

Перша зустріч команд завершилася перемогою турецького клубу з рахунком 3:2. Голами у складі “Бешикташа” відзначись Абубакар, Коллі та Зайнутдінов. За “Динамо” забивали Шапаренко та Волошин.

Зазначимо, що “Бешикташ” та “Динамо” мають велику історію особистих зустрічей. Вперше команди зустрілися 1987 року. За цей час клуби зіграли вже 12 ігор, з урахуванням першого матчу у цьому розіграші Ліги конференцій. Статистика особистих зустрічей на боці “Динамо”. На рахунку київського клубу шість перемог, чотири рази виграв турецький колектив і ще двічі команди зіграли внічию.

Бешикташ – Динамо: де дивитись матч

Матч-відповідь “Бешикташа” проти “Динамо” на території України в прямому ефірі покажуть телеканал 2+2 та YouTube-канал FootballHub.

Також пряма трансляція цієї зустрічі буде доступна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Нагадаємо, на шляху до раунду плей-офф кваліфікації Ліги конференцій “Динамо” вибило грецький “Аріс” (0:1, 2:1 (6:5 пен)), а “Бешикташ” пройшов “Тірану” (3:1, 2:0) з Албанії та “Нафтчі” (3:1, 2:1) з Азербайджану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *